Naar de inhoud
ZoLive Helpdesk
Websites

De melding 'De website staat in bewerkmodus' en de knop Stop bewerkmodus

Bijgewerkt op 14 okt 2026 1 min lezen

Wat is het?

Na wijzigingen aan pagina's of blokken kan bovenaan het siteoverzicht en het paginascherm een rode melding staan: 'LET OP: de website staat in bewerkmodus sinds' met een datum en tijd, en een knop Stop bewerkmodus. Het is geen foutmelding.

Wat kun je ermee?

Met de knop geef je aan dat je klaar bent met wijzigen. De website werkt dan de gegenereerde opmaakbestanden voor snel laden weer bij.

Hoe werkt het?

  1. Rond je wijzigingen af.
  2. Klik in de rode melding op Stop bewerkmodus.
  3. De pagina laadt even door en komt terug op hetzelfde scherm. De melding is weg.

Let op

  • De melding verschijnt alleen bij websites waarvoor snelle-laadtijdoptimalisatie is ingeschakeld.
  • Blijft de melding staan nadat je op de knop hebt geklikt, neem dan contact op met Mediazo.

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerd